Céginformáció

1987-óta foglalkozunk árnyékolástechnikával. Kezdettől fogva a teljes körű kínálatra és a minőségre törekszünk. Ennek bemutatására nyitottuk meg 1994-ben igényes
bemutatótermünket.

Elhivatottsággal törekszünk arra, hogy minden árnyékoló típus megtalálható legyen a kínálatunkban, melyekkel lehetőleg minden árnyékolási feladat igényesen megoldható. Ennek érdekében 1996 óta rendszeresen látogatjuk Stuttgartban a háromévente megrendezett Nemzetközi Árnyékolástechnikai Világkiállítást, melynek műszaki és textil újdonságait szinte azonnal kínáljuk bemutatótermünkben. Az árnyékoló berendezések automatizálása folyamatosan fejlődik, egyre több kényelmi és biztonsági komfortot elégít ki. Ma már okos telefonról is vezérelhetjük az összes árnyékolónkat. Ezek naprakész ismeretéhez szerelőink folyamatos továbbképzésen vesznek részt.

Cégünk évente többször megjelenik kiállításokon.

Referenciáink között szerepel a piliscsabai egyetem kupola árnyékolása és motoros rolettái, valamint autószalonok, bankfiókok, irodaházak, kórházak, igényes családi házak és lakások árnyékolása.

stephaneum-piliscsaba.jpg

Stephaneum, Piliscsaba (kupola árnyékolás és motoros roletták)
Kép forrása: http://www.kitervezte.hu/epuletek/oktatas/stephaneum-piliscsaba 

 

Üzletünk egyben bemutatóterem is, ahol szaktanácsadással segítjük igényei megvalósítását. 

Várjuk megtisztelő megkeresését vagy ajánlatkérését elérhetőségeinken, készséggel állunk rendelkezésére bármilyen árnyékolástechnikai megoldást is szeretne. 

 

Tisztelettel: Solart Kft. 

 

solart_bemutatoterem es uzlet.jpg

Üzletünk és bemutatótermünk: 6000 Kecskemét, Kőhíd utca 10.